Wie ben ik?

Ik ben Maxim De Buyser. Ik ben in 2015 afgestudeerd als Kinesitherapeut in de Musculoskeletale Wetenschappen aan de Universiteit Gent. Intussen werk ik al meer dan acht jaar in een Kinépraktijk in Zedelgem, nabij Brugge.

Na mijn studies ben ik mij blijven bijscholen en heb ik mij onder andere verder verdiept in de behandeling van ademhalingsproblemen, zowel bij baby’s, kinderen als volwassenen. Ook zie ik dagelijks hyperventilatie-patiënten voor de behandeling van dit probleem.

Daarnaast kreeg ik vaak de vraag  van mijn patiënten of ik iets kon doen aan hun slaapproblemen. Dit probleem kwam, zeker sinds Covid-19, frequenter aan bod waardoor ik mij ook hierin verder ben beginnen verdiepen. Na enkele opleidingen mag ik mij sinds 2023 “Slaapcoach” en “Ademcoach” noemen. Hierdoor kan ik mensen met slaapproblemen nu een traject aanbieden om dit te verhelpen.